Picard – készül a 3. évad

Jean-Luc Picard
Jean-Luc Picard

A történetmondás egyidős az emberiséggel. Nem csoda, ha máig szeretjük a hosszúra nyúló mesés, kalandos történeteket. Akár a múltban, akár a jövőben játszódnak, tanulsága mindegyiknek akad.
A Star Trek-rajongók nem kifejezetten szívelik a Picard irányzatát, talán ezért is vesznek egy nagy kanyart az írók a harmadik szezonnal. A legutóbbi teaser szerint újra összeáll majd Jean-Luc régi csapata, és a Csillagflotta veteránjai új kalandokra indulnak majd az egykori kapitánnyal.

Az első két szezonban egyébként több rajongói kedvenc is felbukkant már a The Next Generation csapatából, de a Picard utolsó évadára mindenkit behúznak majd, akit csak tudnak.

Nem lehet azt mondani, hogy a Paramount+ ne akarna a rajongók kedvében járni a Star Trek-sorozataival. Hiszen nem elég, hogy a Star Trek: Picard-ban visszahozták a népszerű címszereplőt az ST-univerzumban és természetesen alakítóját Patrick Stewartot, de korábban már Jonathan Frakes, Marina Sirtis és Brent Spiner, valamint Whoopi Goldberg is szerepelt a sorozatban, mint egykori The Next Generationös karaktere, Riker, Troi, Data és Guinan, a Voyageres Jery Ryanről (Seven of Nine) nem is beszélve. Most pedig LeVar Burton (Geordi La Forge), Gates McFadden (Beverly Crusher) és Michael Dorn (Worf) is tiszteletét fogja tenni, és jelenlétük nem csupán egy-egy nyúlfarknyi megjelenésre, cameóra fog korlátozódni.

 

A Picard második évada egyébként most jár a közepénél, így a harmadik évad még relatíve messze van. Az előzetes tervek szerint a széria utolsó szezonja 2023 elején kerülhet fel a Paramount+-ra.

 

 

További hasonló témájú videók