Támogatás

Köszönjük készségét munkánk támogatására.

Elkötelezettek vagyunk, hogy tevékenységünk reklámoktól mentes maradjon és kizárólag pályázati és közösségi finanszírozásból működhessünk. Ha tetszik a munkánk, akkor azt kifejezheti egy megosztással, illetve ha van rá módja, anyagilag is hozzájárulhat az oldal működéséhez, ezt a „Támogatás” gomb megnyomásával vagy banki átutalással teheti meg.


Természetesen hagyományos banki utalással is segítheti munkánkat.

A pozsonyi központtal működő Spolok ANIMA Társaság székhelye:

Medzilaborecká 17, SK – 821 01 Bratislava 2
IČO: 30791006; DIČ: 2022571540

Bankszámlaszám:
Československá obchodná banka a.s.
ČSOB 4004341927/7500
IBAN: SK32 7500 0000 0040 0434 1927
SWIFT: CEKOSKBXTamogat TámogatásTovábbi fennmaradásunkhoz és fejlődésünkhöz támogatókat keresünk
ezért ha hasznosnak találja a televizio.sk oldal tartalmát, és a látogatáson kívül – amit köszönünk! – szeretne segíteni nekünk abban, hogy minél több rendezvényen ott lehessünk, esetleg élőben is közvetíthessünk, akkor ezt itt megteheti.

Minden, akár pár eurós támogatás is hozzásegít ahhoz, hogy kameránkkal eljussunk a lehető legtöbb rendezvényre.  

A közvetlen anyagi támogatás mellett választhatja a közvetett támogatást is úgy, hogy kattint a honlapon megjelenő Önt érdeklő hirdetésre.

Közvetlen támogatás a PayPal fiókjából:
 paypal.me/InteraktivTelevizio

Ha a honlapunkon keresztül kíván adományt eljuttatni számunkra, kattintson a „Támogatom” gombra, mely megnyit egy biztonságos csatornát a PayPal fizetőkapura. A csatorna biztonságát a böngésző címsorában ellenőrizheti (https://). A PayPal egy internetes bankszámla, napjainkban nemzetközileg elfogadott fizetési rendszer. A PayPal nem használ számlaszámot, mint a hagyományos bankok, hanem a bejegyzéskor megadott e-mail cím vagy egy számsor lesz az „Account ID”, amely azonosítja a tulajdonost.