Melyek azok a személyes adatok, amiket adatkezelés esetében gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://www.televizio.sk.

● Fenntartó: © Spolok ANIMA Társaság
Levélcím: Haraszti • Medzilaborecká 17, 821 01 Bratislava
● Működtető: © Microgramma
● Producer: © MEDIAN Kiadó és Produceri Iroda

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A kapcsolati űrlapon beérkező adatokat (megadott név és e-mail cím) ügyfélszolgálati okokból bizonyos ideig megőrizzük, de ezt az információt nem használjuk marketing célokra.

Az adatfeldolgozás jogalapja
Kommunikáció igénye

Sütik

Az adatfeldolgozás célja
A honlap megfelelő működése

Adatok ellenőrzése
Az aktuális felhasználói munkamenet befejezéséig.

Adatok feldolgozása
Munkamenet azonosító

Hozzászólás írása után a honlap a megadott nevet, e-mail és web címet sütiben eltárolja. A tárolás csak kényelmi célokat szolgál, hogy a következő hozzászóláskor ne kelljen automatikusan kitölteni. A sütik lejárati ideje 1 év.

Ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be is vagyunk jelentkezve erre a honlapra, akkor átmeneti sütiket állítunk be, annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt. A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek. Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Honapunkon megfigyeljük a látogatók számát, a megnézett oldalakat, a látogatók tevékenységét (például a leggyakrabban látogatott oldalak és címek), valamint hogy a látogatók milyen gyakran térnek vissza.

A felhasználói műveletek követéséhez és méréséhez a Google Analytics sütijeit használjuk. Ha szeretne többet megtudni a Google Analytics sütikről, kérjük látogasson el erre a webhelyre.

Nyomon követéshez és reklámokhoz kapcsolódó sütik

A sütik teszik lehetővé számunkra, hogy jobban megértsük az Ön érdekeit, szándékait, szokásait (böngészési tevékenység követése a honlapot), valamint az Ön érdeklődési körének megfelelő személyre szabott hirdetések jelenítését teszik lehetővé.

A sütik használatához az ön előzetes beleegyezése szükséges. A süti tárolásának elutasítása nem befolyásolja a honlapunk látogatását.

Partnerek által kezelt sütik (Google AdWords, Facebook és Etarget) adatgyűjtési és elemzési célokat szolgálnak. Ezek a sütik teszik lehetővé, hogy statisztikákat készítsenek és célzott hirdetéseket szolgáltassanak, amikor más honlapokat látogat. Ezeknek a sütiknek a használatát a partnercégek adatvédelmi irányelvei szabályozzák.

  • A Google hirdetési sütikről itt talál további információkat. A Google-hirdetésekkel kapcsolatos beállítások módosításához látogassa meg a Google Hirdetési beállítások Google Hirdetési beállítások weboldalt.
  • A Facebook hirdetési sütijeiről itt talál bővebb információt .
  • Az Etarget hirdetési sütikről szóló tájékoztatójának megtekintéséhez kattintson ide.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

Az oldal látogatói viselkedésének elemzése érdekében Google Analytics és a WordPress webhely látogatottságelemző szolgáltatását használjuk

Süti típusa
Google Analytics

Az adatfeldolgozás jogalapja
Az ön beleegyezése

Az adatfeldolgozás célja
Információkat gyűjt arról, hogy a látogatók hogyan használják a honlapot.

Adatok ellenőrzése
A honlap használati statisztikákkal kapcsolatos adatokat a Google Analytics sütik kezelik, amelyről további információért kattintson ide

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Senkivel. A reklámszolgáltatók saját adatgyűjtést folytatnak.

Süti típusa
Hirdetési és böngészést követő sütik (Google Facebook, Etarget)

Az adatfeldolgozás jogalapja
Az ön beleegyezése

Az adatfeldolgozás célja
Személyre szabott hirdetések megjelenítése

Adatok ellenőrzése
A Google hirdetési sütikről szóló tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide.
A Facebook hirdetési sütikről szóló tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide.
Az Etarget hirdetési sütikről szóló tájékoztatójának megtekintéséhez kattintson ide.

Minden olyan adatfeldolgozással kapcsolatos kérdés, amely itt nem került külön kifejtésre, az általános adatvédelmi és adatbiztonsági szabályok alá tartoznak.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

A böngészőben a sütik bármikor letilthatóak. A böngésző típusától függően engedélyezhetőek vagy blokkolhatóak bizonyos forrásból származó sütik, illetve minden egyes új süti használata előtt egy felugró ablakban engedélyezheti vagy blokkolhatja azt. A böngésző által támogatott részletes sütikkel kapcsolatos beállításaihoz nyissa meg a böngésző Beállítások menüpontját.

Sütik típusai:

Aktiválhatja a privát böngészési módot, vagy kiválaszthatja a “Nyomonkövetés tiltása” opciót a böngészőben.

Hová továbbítjuk az adatokat

A weboldalon hozzászóló felhasználókról információt gyűjtünk, mivel az oldal az Akismet anti-spam szolgáltatását használja. A gyűjtött információ függ a beállításoktól is, általában a hozzászóló IP címét, felhasználói ügynökét, a hivatkozó és weboldal URL-t tartalmazza (más információval együtt, amelyet a felhasználó közvetlenül megad, mint név, felhasználónév, e-mail cím és maga a hozzászólás).

Az adatkezelés minősége és célhoz kötöttsége érdekében partnereink megfelelő jogosultságokkal rendelkeznek ezen követelmények ellenőrzésére és végső soron kikényszeríthetőségére.

Általánosan és konkrét ügyekben tájékoztatást kérhetnek személyes adataik kezeléséről, kérhetik adataik helyesbítését, törlését, zárolását a jelen tájékoztatóban megfogalmazott és jogszabályokban előírt korlátok figyelembevételével. Ezeket a megadott elérhetőségeinkre – az abban meghatározottak szerint – hozzánk eljuttatott kérelem formájában tehetik meg, amelyre a lehető legrövidebb úton, de legfeljebb 25 napon belül tájékoztatást adunk.

Partnereink személyes adataik kezelése ellen is tiltakozhatnak, különösen akkor, ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges -, kivéve kötelező adatkezelés eseteit -, valamint ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik. A tiltakozást kérelem formájában tehetik meg partnereink, melyeket azok benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és a döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatjuk.

Partnereinknek lehetőségük van jogérvényesítési igényüknek külső szervek útján is érvényt szerezni, azonban bármely eljárás kezdeményezése előtt javasoljuk a részünkre elküldött kérelmek elsődlegességét. 

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Hraničná 12
820 07 Bratislava 27
Slovenská republika

E-mail:
statny.dozor(zav)pdp.gov.sk

...



Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma