Most van most (magyaros)

Fődíjat nyert Szajki Péter „Most van most című filmje New Yorkban. A fődíj mellett a film a legjobb romantikus komédia és legjobb eredeti történet kategóriában is nyert, Lovas Rozi a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat vehette át, míg

Tompos Kátya a legjobb női főszereplőnek járó szoborral gazdagodott.

A Most van most a télen megrendezésre kerülő New York-i fesztiválon is versenyez majd, ahol az előzetes vélemények szerint további díjakra lehet esélyes. Addig azonban Szajki Péter még Bulgáriába utazik a Comedy Europe Filmfesztiválra, ahová szintén meghívták a filmet.

A Most van most – amely egy szökött menyasszony egynapos utazását meséli el egy humoros road movie-ban, (a sajnos egyre inkább megszokott) kiadós magyaros káromkodásokkal és életérzésekkel megspékelve – 2020 szeptemberében debütált a Love International Film Festivalon Los Angelesben, ahol a szakmai zsűri a legjobb férfi főszereplő díját ítélte oda Mohai Tamásnak.

A filmben Tompos Kátya, Mohai Tamás és Lovas Rozi mellett olyan nagyszerű művészek játszanak, mint Scherer Péter, Básti Juli, Zrínyi Gál Vince, Elek Ferenc és Kovács Lehel.

A teljes film megtekinthető ITT.