Videók feltöltése

Videó feltöltése

A feltöltéssel igazolom, hogy a videót én készítettem, és a felvétel nem sérti senki személyi vagy szerzői jogait.
 
uploadEgyenes feltöltés ezen a linken egyszerre 10 fájl, összesen 5 GB terjedelemig küldhető. A feltöltés után értesítsen a videó tartalmáról, helyszínéről és az esemény időpontjáról a video@televizio.sk címen.

Ingyenes felhő alapú szolgáltatás saját, 10 GB-os tárhely létrehozásával. A küldéshez használható a https://transfer.pcloud.com/ oldal is, ahol 5 GB fájlméretű videót küldhetnek el. 

 
  logo-uschovna
 
Az Úschovna szolgáltatással akár  25 GB nagyságú fájlokat is elküldhet. 
A szolgáltatás ingyenes, nem szükséges regisztrálni sem. A csomagot 14 napig tárolja a szerver és 30x tölthető le a fájl. A címzett a video@televizio.sk legyen.
 
 
MyAirBridge feltöltése A MyAirBridge nevű szolgáltatással akár 5 GB nagyságú fájlt is elküldhet nekünk. A régebbi operációs rendszerek (Microsoft Windows XP) nem támogatják a 2 GB-nál nagyobb fájlokat, tehát ha nagy fájlt akar küldeni, használjon újabb operációs rendszerű számítógépet és a legújabb böngészőt (Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Safari vagy Opera). A címzett a video@televizio.sk legyen.
 
 

Dropbox300

A fájlküldő szolgáltatások igénybevételénél meg kell adni egy e-mail címet, amelyikre értesítés érkezik a küldött fájlról. A címzett ezekben az esetekben a video@televizio.sk legyen. A videókhoz csatoljanak egy rövid leírást arról, hogy ki készítette, hol készült, kik szerepelnek rajta…

Fájlküldés

myairbridge.com

max. 20 GB

www.mammutmail.com (magyar)

max. 400 MB fájl

www.filemail.com

 max. 30 GB

www.wetransfer.com

max. 20 GB

[si-contact-form form=’2′]

Nyilatkozat a szerzői jogokról:

A feltöltés elindításával felelősségem tudatában kijelentem, hogy a közvetítés céljából a TELEVÍZIÓ számára átadott mozgókép-anyag jogtulajdonával (a 185/2015 Z. z. (Autorský zákon), szerzői jogokról szóló törvény értelmében) egyedül én rendelkezem, a benne közölt adatok helyességéről meggyőződtem. A téves adatszolgáltatás által a médiának okozott lehetséges kárért felelősséget vállalok. Tudomásul veszem, hogy a TELEVÍZIÓ nem tud honoráriumot fizetni a beküldött anyagokért.

Autor príspevku udeľuje licenciu vysielateľovi podľa zákona č. 185/2015 Z. z. (Autorský zákon) na použitie diela v internetovej médii TELEVÍZIÓ. Autor vyhlasuje, že práva, ktoré prenáša podľa tejto zmluvy, patria mu bez akéhokoľvek obmedzenia a že ručí za škodu, ktorá by vznikla vysielateľovi z nesprávnosti tohto vyhlásenia. Autor je zodpovedný za pôvodnosť diela a nepôvodné časti je povinný vyznačiť v diele. Autor berie na vedomie, že dielo postúpi vysielateľovi bez nároku na honorár.