Előzetes – A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

A hatalom gyűrűiA hatalom gyűrűi az Amazon előzménysorozata, aminek úgymond nem sok köze lesz magához a szűk értelemben vett A Gyűrűk Urához, azaz J.R.R. Tolkien klasszikus történetéhez, hiszen jóval annak eseményei előtt, javarészt a másodkorban játszódik, de ki fog tekinteni még annál is korábbi korszakokra, valószínűleg a világ teremtésére is a címszereplő gyűrűk megalkotása mellett.

Szóval több ezer év választ el minket Bilbo, Frodo, Aragorn és Középfölde nagy utazásától, illetve háborújától. Ekkor Galadriel úrnő még az északi seregeket vezette, Elrond a tündék között próbált mérnökként és politikusként érvényesülni, Isildur pedig még fiatal és józan hajós, aki nem is gondolná, hogy kinek az ujját kell levágnia a világmegmentés érdekében. Ráadásul Melkor, illetve Morgoth, a sötét nagyúr tanítványa és hadnagya, Szauron is készülődik.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2022. szeptember 2-án érkezik az Amazon Prime Videóra, epizódjai heti bontásban kerülnek majd fel a szolgáltató katalógusába.

További hasonló témájú videók