A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

A Hatalom gyűrűi
A hatalom gyűrűi

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi a San Diego Comic-Con előzetese magyar felirattal. Az eddigi kedvcsináló meglehetősen visszafogottra sikeredett, de a nemrég elstartoló Comic-Con alkalmával már egy döbbenetesen látványos, és egészen epikus, majd három perces előzetessel rukkolt elő a forgalmazó.

A sorozat hivatalos szinopszisa szerint először elevenedik meg képernyőn a Középfölde történelmének mesés Másodkora, illetve annak hősi legendái. Ez az eposzokba illő dráma több ezer évvel J. R. R. Tolkien A hobbit és A Gyűrűk Ura eseményei előtt játszódik, és visszaviszi a nézőket egy olyan korszakba, amelyben nagyhatalmak kovácsolódtak, királyságok emelkedtek magasra és dőltek romba, valószínűtlen hősök kerültek elő, a remény a legapróbb szálakon függött, és a legnagyobb gonosztevő, amely valaha is Tolkien tollából származott, azzal fenyegetett, hogy sötétségbe borítja az egész világot.

A sorozat a viszonylagos béke idején kezdődik, és egy sor ismert és új karaktert követ, akik szembeszállnak a gonosz újbóli megjelenésével Középföldén. A Ködhegység legsötétebb mélységeitől a tündék fővárosának, Lindonnak fenséges erdein át Númenor lélegzetelállító szigetkirályságáig olyan örökség születik, amely még azután is létezni fog, amikor ők már nem élnek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a sorozat helyi idő szerint szeptember 2-án startol el idehaza, méghozzá egyből egy dupla epizóddal, ahogyan az szokás (mert hát valahogyan be kell rántani a nézőket), most viszont órára pontosan kiderült a premier: közép-európai idő szerint hajnali háromtól lesz elérhető a sorozat dupla nyitánya, ezt követően pedig hetente egy résszel jelentkeznek majd az alkotók.

(puliwood.hu)

További hasonló témájú videók