A döntősök

9. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle 2023 - a döntősök-újA 9. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle 2023. szeptember elsején, pénteken, 13 órai kezdettel veszi kezdetét a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban, és ezúttal öten mérhetik meg magukat a döntőben. A döntősök: ChapteR5 (Ipolyság), Hé, Hallod! (Harta), Kingfishers (Ipolykeszi), Kiss Zenészek (Ipolybalog), MenCrew (Veresegyház), VikHarp (Pécs).

Az esemény zártkörű része a délelőtti órákban a hangbeállásokkal kezdődik, majd egy rövid ráhangolódás után 13 órakor kezdődik a megmérettetés a hivatalos megnyitóval. A közönség számára az ajtókat a szervezők 12 óra 40 perckor nyitják meg, onnantól nyilvános a rendezvény és bárki jöhet buzdítani kedvenceit. A belépés természetesen ingyenes.

Minden zenekarnak vagy szólistának 10 perc szerelési és 15 perc műsoridő áll rendelkezésére, maximum 3 saját dal előadásának lehetőségével. A produkciók után a zsűri röviden, szakmailag értékeli az adott fellépőt. A számos értékes nyereményen túl a legjobb csapatnak/szólistának esélye nyílik bekerülnie a 2023. évi Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe.

A döntőbe jutott eladók a következők:

ChapteR5 (Ipolyság) (a ChapteR5 technikai okok miatt nem tudja vállalni a megmérettetést)

Hé, Hallod! (Harta)

Kingfishers (Ipolykeszi)

Kiss Zenészek (Ipolybalog)

MenCrew (Veresegyház)

VikHarp (Pécs)

A döntősöknek szívből gratulálunk! Meg kell említeni, hogy a ChapteR5 technikai okok miatt nem tudja vállalni a megmérettetést, így öt eladó szerepel majd a programban. (SZMAZE)

További hasonló témájú videók