Beugró a paradicsomba (ajánló)

David (George Clooney) és Georgia (Julia Roberts) a Beugró a paradicsomba című filmben • Photo Credit: Universal Pictures

Október 6-tól játsszák a mozik a Beugró a paradicsomba (Ticket to Paradise) című romantikus vígjátékot a második esélyek édes meglepetéseiről.

Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts újra együtt a vásznon az elvált pár szerepében, akik azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

A filmet Ol Parker (Mamma Mia! – Sose hagyjuk abba, a Keleti nyugalom – Marigold Hotel filmek írója) rendezte Daniel Pipskivel közösen írt forgatókönyvéből, a producerek Tim Bevan (A legsötétebb óra, A dán lány), Eric Fellner (A mindenség elmélete, Les Misérables), Sarah Harvey (Keleti nyugalom – Marigold Hotel , Erőszakik), Deborah Balderstone (Palm Beach, Bele a semmibe), George Clooney és az Oscar-díjas Grant Heslov (Az Argo-akció, Az éjféli égbolt ) valamint Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan és Marisa Yeres Gill (Homecoming sorozat).