Az argentin tangó a kapcsolódás és együttműködés metaforája

Csömör Hermina a Fényszínház alapítója, fényvarázsló. Közel 20 éve foglalkozik multimédia lézer show-k írásával, kivitelezésével. Egyedi alkalmakra készített műsorokkal fontos értéket adnak át a közönségnek. A fényművészet eszközeivel a szórakoztatáson túl a társadalmi szerepvállalás is megjelenik. A produkciót 2018. november 30-án mutatták be.

 

A TED egy széles körben elérhető platform a megosztásra érdemes gondolatok (Ideas Worth Spreading) számára. A rendezvénysorozat eredetileg egy szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen konferenciahelyszínen ötvözve a technológia (Technology), a szórakoztatás (Entertainment), és a design (Design) témaköreit. Az elmúlt tíz évben a TED közönsége az online videószolgáltatásoknak és a közösségi médiának köszönhetően folyamatosan bővült, így mára több mint száz nyelven, és többszáz millió videómegosztás révén terjeszti a gondolatokat rendkívül széles palettán mozogva: a tudományos, üzleti, és szórakoztató témákon keresztül egészen a globális problémák provokatív megvitatásáig. 

TEDx rendezvénysorozatok ugyanebben a szellemben, a TED által felügyelt licenszek mellett, de független, lelkes helyi csapatok és közösségek szervezésében valósulnak meg világszerte. A TEDx program a TED konferencia általános normáihoz igazodik, de a TEDx események függetlenek és önszerveződőek.

Forrás: TEDx