Videó feltöltése

A feltöltéssel igazolom, hogy a videót én készítettem, és a felvétel nem sérti senki személyi vagy szerzői jogait.
 
uploadEgyenes feltöltés ezen a linken egyszerre 10 fájl, összesen 5 GB terjedelemig küldhető. A feltöltés után értesítsen a videó tartalmáról, helyszínéről és az esemény időpontjáról a video@televizio.sk címen.

Ingyenes felhő alapú szolgáltatás saját, 10 GB-os tárhely létrehozásával. A küldéshez használható a https://transfer.pcloud.com/ oldal is, ahol 5 GB fájlméretű videót küldhetnek el. 

 
 
 
  logo-uschovna
 
Az Úschovna szolgáltatással akár  25 GB nagyságú fájlokat is elküldhet. 
A szolgáltatás ingyenes, nem szükséges regisztrálni sem. A csomagot 14 napig tárolja a szerver és 30x tölthető le a fájl. A címzett a video@televizio.sk legyen.
 
 
MyAirBridgeA MyAirBridge nevű szolgáltatással akár 5 GB nagyságú fájlt is elküldhet nekünk. A régebbi operációs rendszerek (Microsoft Windows XP) nem támogatják a 2 GB-nál nagyobb fájlokat, tehát ha nagy fájlt akar küldeni, használjon újabb operációs rendszerű számítógépet és a legújabb böngészőt (Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Safari vagy Opera). A címzett a video@televizio.sk legyen.
 
 

Dropbox300

A fájlküldő szolgáltatások igénybevételénél meg kell adni egy e-mail címet, amelyikre értesítés érkezik a küldött fájlról. A címzett ezekben az esetekben a video@televizio.sk legyen. A videókhoz csatoljanak egy rövid leírást arról, hogy ki készítette, hol készült, kik szerepelnek rajta…

Fájlküldés

www.mammutmail.com (magyar)

max. 400 MB fájl

www.wetransfer.com

max. 2 GB

www.myairbridge.com

max. 20 GB

www.filedropper.com

max. 5 GB

www.filemail.com

 max. 30 GB

 

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.

* indicates required field

Nyilatkozat a szerzői jogokról:

A feltöltés elindításával felelősségem tudatában kijelentem, hogy a közvetítés céljából a TELEVÍZIÓ számára átadott mozgókép-anyag jogtulajdonával (a 618/2003 Zb., szerzői jogokról szóló törvény értelmében) egyedül én rendelkezem, a benne közölt adatok helyességéről meggyőződtem. A téves adatszolgáltatás által a médiának okozott lehetséges kárért felelősséget vállalok. Tudomásul veszem, hogy a TELEVÍZIÓ nem tud honoráriumot fizetni a beküldött anyagokért.

Autor príspevku udeľuje licenciu vysielateľovi podľa zákona č. 618/2003 Zb. (Autorský zákon) na použitie diela v internetovej médii TELEVÍZIÓ. Autor vyhlasuje, že práva, ktoré prenáša podľa tejto zmluvy, patria mu bez akéhokoľvek obmedzenia a že ručí za škodu, ktorá by vznikla vysielateľovi z nesprávnosti tohto vyhlásenia. Autor je zodpovedný za pôvodnosť diela a nepôvodné časti je povinný vyznačiť v diele. Autor berie na vedomie, že dielo postúpi vysielateľovi bez nároku na honorár.

 

Tags:

1 Response to " Videók feltöltése "

  1. Tóth Tibor szerint:

    A megaupload-ot levenném. 😛© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma