A Cirque du Soleil „Tojása” Pozsonyban

Cirque du SoleilA Cirque du Soleil, a világ legnagyobb kortárs cirkusza tisztelettel várja a közönséget 2023. október 19-22. között Pozsonyba, ahol legújabb látványos műsorát mutatja be. Az OVO című show a bogarak életébe enged betekintést a tánc, zene, akrobatika eszközeivel.

Az OVO (portugálul „tojás”) című előadás lenyűgöző akrobatikus mutatványokat vonultat fel, betekintést nyújt a rovarok életének egy napjába, az energiával és a mozgással teli, megállás nélküli forrongásba. Az előadás a látványos akrobatikán keresztül kiemeli a különböző rovarok egyedi személyiségét és képességeit, megmutatva a biológiai sokféleség szépségét, annak minden kontrasztjával és vibrálásával.

A trambulinokról ugráló hatalmas tücsköktől a hálójából kitekeredő hipnotikus pókig mindenféle bogarat láthatunk. Vicces és kínos, ugyanakkor imádnivaló és csodálato világ tárul a szemünk elé…

Az OVO 25 különböző országból 100 ember részvételével, köztük 52 művésszel olyan magas szintű akrobatikus elemeket hoz színpadra, amelyek újradefiniálják az emberi test határait.

A Cirque du Soleil-t (Nap Cirkusza) egy utcai előadóművészekből álló húszfős csoport alapította 1984-ben. A montréali székhelyű szórakoztatóipari vállalat a világ legnagyobb kortárs cirkusza, melyet az tesz egyedülállóvá, hogy nem folyamodik állatszámokhoz, viszont nagyban támaszkodik a mozgásművészek, akrobaták, zsonglőrök lélegzetelállító ügyességére.

Az előadások Pozsonyban a Tipos Aréna – Ondrej Nepela Téli Stadionban lesznek.

Online jegyvásárlás.

Jegyek mozgáskorlátozottak és kísérőik számára a következő előadásokra válthatók: 2023. X. 21. (szombat) – 12:00, 2023. X. 22. (vasárnap) – 13:00.

Megvásárolhatók a help@ticketportal.sk e-mail címen. A jegy tulajdonosának és a kísérőjének érvényes ZŤP kártyát kell bemutatnia a rendezvényre való belépés előtt.

További hasonló témájú videók