Holdlovag elstartolt a Marvelnél

Új korszakot igyekszik nyitni a Marvel moziverzuma, amelyet nem csak az eszméletlen költségvetésű mozifilmek (Eternals, Pókember: Nincs hazaút, Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, Doctor Strange az Őrület Multiverzumában, Thor: Szerelem és mennydörgés ), hanem a tévéképernyőn megjelenő sorozatok is tovább bővítenek (WandaVision, Loki, A Sólyom és a Tél Katonája, What if…? Sólyomszem). 

Holdlovag (valódi nevén Marc Spector) bőrébe Oscar Isaac (Jelenetek egy házasságból, Dűne, Ex machina) lehel életet. A színész már bizonyította, milyen változatos karakterekben képes hozni magas színvonalú játékát. Egy másik nagy név is feltűnhet az olvasóknak, Ethan Hawk, aki Arthur Harrow megformálója.

A trailer rögtön megcsavarja a nézők fejét, háromszor. Marc nem emlékszik arra, mi történik vele éjjel, rémálmok gyötrik és többszörös személyiségzavarban szenved. Ennek egyik egyértelmű jele a trailerben, hogy azt hiszi, az ő neve Steven. Elképzelhető, hogy a képregényekhez hasonlóan az időben visszafelé haladva fogjuk megismerni Holdlovag háttértörténetét, hogy miért öltötte magára Honszu (Khonszu), az egyiptomi holdisten kinézetét, és mi is történt vele a múltban.

A március 30-án megjelent első epizód itt elérhető, magyar felirattal.

Ethan Hawk a képregényekben egyetlen egyszer tűnt fel a Moon Knight Vol. 2. részében, ahol egy őrült tudós, aki valamilyen módon arra törekszik, hogy megszüntesse a fájdalmat az emberi testben, ehhez pedig kísérleti alanyokra van szüksége.

Források: ign.com

További hasonló témájú videók