https://youtu.be/H29Z5Y7GMt0

Thor: Szerelem és mennydörgés – mától a mozikban

Fotó: Marvel Studios
Fotó: Marvel Studios

A Fekete Özvegy, a Shang-Chi, az Örökkévalók, a Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában után július 7-én jön a negyedik Thor-adaptáció, a Szerelem és mennydörgés.

5 éve már, hogy utoljára önálló filmet kapott a Marvel vikingistene, méghozzá azt a Thor: Ragnarököt, mely nem csak egy új színt hozott a stúdió filmes univerzumába Taika Waititi rendező révén, hanem a címszereplőnek is egy új arculatot adott. Az új-zélandi rendező azóta a jelen egyik legnépszerűbb filmesévé és figurájává vált, rendezői kézlenyomata pedig a Ragnarökön is tetten érhető volt: színes és sokrétű stiláris megoldások jellemezték a filmet, miközben talán az MCU legfékevesztettebb vígjátékát is eredményezte az alkotó sajátos megközelítése.

Nos, Thor hiába a Marvel filmes univerzumának egyik legtragikusabb sorsú karaktere jelenleg, a sorminta folytatódik, a Szerelem és mennydörgés  ugyanis még egy lapáttal rátett arra, amiért sokan imádták, vagy épp ki nem állhatták a skandináv figura előző kalandját.

A Thor: Szerelem és mennydörgés összességében kerek, élvezetes kétórás kalandfilm, erős szerelmi szállal, szépen áll be a Ragnarök mögé mint gond nélkül bármikor újranézhető film.
 

 

További hasonló témájú videók