Jön a Jurassic World: Dominion (Világuralom)

Jurassic World DominionJön a Jurassic World: Dominion. Hosszú, 3 perces előzetessel csalogatja a Jurassic World-rajongókat a Universal stúdió a sorozat harmadik részét reklámozva. Az elszabadult dinoszauruszok és más őslények miatt azt hihetnénk, hogy a film túl erőszakos lesz, de hivatalosan is megkapta a PG-13-as minősítést, amit az előző két film is. Ez pedig azt jelenti, hogy a 13 éven aluliak is megnézhetik nagykorú felügyelete mellett. Természetesen lesznek benne intenzív, hosszabb akciójelenetek, amik felpörgetik a pulzusszámot. Emellett némi erőszak is lesz, nyilván nem az állatok lesznek a szenvedő felek. 

A történet? A dinók már mindenhol ott vannak a világon, és nem olyan szelídek, mint az első részekben…

Jurassic World DominionA Jurassic World: Világuralom (eredeti cím: Jurassic World: Dominion) 2022-ben megjelenő amerikai sci-fi kalandfilm. A Jurassic Park filmsorozat hatodik része, és a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom folytatása. Ez a Jurassic World trilógia befejező része. Ez a film lezárja a Jurassic World sztoriját, és visszahozza az eredeti Jurassic Park több szereplőjét is. A trilógia lezárása után azonban ne számítsunk arra, hogy a stúdió hagyja békében nyugodni az őslényeket.

A forgatás Kanadában kezdődött 2020 februárban, és a következő hónapban Angliába költözött. 2020. március 13-án a COVID-19 járvány okozta biztonsági óvintézkedés miatt a forgatást szüneteltették. A forgatás 2020. július 6-án folytatódott, majd 2020. október 7-én ismét leállt 2 hétre a gyártás. 2020. november 7-én, majdnem 100 napos munka után a forgatás véget ért.

Eredetileg az Amerikai Egyesült Államokban 2021. június 11-én lett volna a bemutató, de ezt 2022. június 10-re halasztották.

Rendező: Colin Trevorrow
Producer: Frank Marshall
Vezető producer: Steven Spielberg

További hasonló témájú videók