44. Duna Menti Tavasz – Unalom a köbön

A dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola Új Hullám Színjátszó Csoportja az Unalom a köbön című szerkesztett játékot adta elő ezüstsávos minősítést elérve, rendezte Sziklai „Sziki” Krisztina és Madocsai Kardos Klaudia. 

A dunaszerdahelyi Új Hullám Színjátszó Csoport 2016. szeptemberében alakult és a dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskolán belül működik. 2017-ben vettek részt először a Duna Menti Tavaszon, ahol az „Egy kerek nap” című előadásuk ezüstminősítést kapott. 2018-ban is izgatottan készültek erre a megmérettetésre, amikor a #Hashtag (hesteg) című darabbal a gyerekek és a közösségi média kapcsolatát mutatták be, mely aranysávos minősítést kapott és elnyerték vele a gyerekzsűri díját is. Idén az Unalom a köbön című darabjuk a gyermeki unalomból született világot mutatja be. Felléptek még a Csallóközi Vásárban és tavaly a Felvidéki Magyar Családok Fesztiválján Mosonmagyaróváron.

A 44. Duna Menti Tavasz, a gyermek színjátszók és bábosok országos fesztiváljának döntője Dunaszerdahelyen 2019. május 28-31. között zajlott. 

 

További hasonló témájú videók