10 éves lett a Kuttyomfitty

Dobsa Fodor Mónika és Dobsa Tamás – forrás: Kuttyomfitty

A Kuttyomfitty Társulat idén ünnepeli a 10 éves fennállását. Ez alkalomból 2021. szeptember 10-én, 18.00-órától az ekecsi kúltúrházban bemutatót tart Háry, a 70kedő obsitos címmel, majd társulattörténeti kiállítást nézhetnek meg az érdeklődők, közreműködik Németh Dénes és zenekara.
 
Ezt követően 20.00-tól a kultúrház szabadtéri színpadán és környékén szülinapi buli kezdődik, melynek hangulatáról Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák gondoskodnak.

Társulatunk az elmúlt 10 évben több mint 1700 alkalommal lépett közönség elő, 12 országban és 14 műsort mutatott be, melyeket a mai napig a műsoron tartunk, kicsik és nagyok nagy örömére. 

Regisztrálj, hogy legyen ülőhelyed! A Kuttyomfitty Társulat 10 éves szülinapi bemutatójára, Háry, a 70kedő obsitos címmel a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A http://www.kuttyomfitty.sk/hu/kapcsolat/ útvonalon a kapcsolat gombra kattintva megjelenik egy űrlap, ezt kitöltve, az üzenethez kérjük odaírni, mennyi helyet szeretnének a bemutató előadásra foglalni. Köszönjük!”

A rendezvényt a hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően tartják.

A Covid-19 automata OTP szerint a rendezvény jelen állás szerint 1000 embert tud fogadni, korlátozás nélkül. 

Szeptember 12-én pedig mindenkit vár a Meseudvar!

Videónkon: Ötéves a majdnem világhírű Kuttyomfitty Társulat (2016).

https://vimeo.com/manage/videos/192608024

 
 
 

További hasonló témájú videók