Dűne – magyar szinkronos előzetes

Befutott Denis Villeneuve rendezésében készülő, hamarosan a mozikba is megérkező Dűne magyar előzetese. Valószínűleg ez 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője elképesztő szereplőgárda segítségével, két részben álmodta vászonra a kultikus sci-fi regényt.

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak. De ehhez harcolnia kell.

Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő.

Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.

A főbb szerepekben Javier Bardem, Josh Brolin, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Timothee Chalamet és Stellan Skarsgård, míg a forgatókönyvet Eric Roth, Denis Villeneuve és Jon Spaihts szerezte.

(Visited 63 times, 2 visits today)

További hasonló témájú videók

%d bloggers like this: