Avatar: A víz útja – egy hét múlva a mozikban!

avatarDecember 15-től vetítik a mozik az Avatar: A víz útja című filmet, amely a hírek szerint valódi audiovizuális élményt kínál a nézőknek. A világpremier Londonban volt, ahol a színészek, és persze maga James Cameron is ott volt a vörös szőnyegen. 

„A víz útja egy véget nem érő látványshow. Jobb és összetettebb a története, mint az elsőnek, nagyon erős érzelmi töltettel rendelkezik, de a karakterek fejlődhettek volna kicsit többet is benne. Az biztos, hogy hosszú, elképesztően látványos és mesteri film, ami a 3D csúcstechnológiájával készült” – írta Brandon Davis Twitteren

A víz útja című filmben visszatérnek olyan sztárok mint Sam Worthington, Zoë Saldana és Sigourney Weaver, hogy folytassák a Na’vi, az emberek által megtámadott földönkívüli humanoidok fajának történetét. Az új szereplők között van Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement és Edie Falco.

A forgatókönyvet Cameron, Josh Friedman, Shane Salerno, Rick Jaffa és Amanda Silver írták. Producerei Cameron és Jon Landau. A film zeneszerzője Simon Franglen, gyártója a 20th Century Studios és a Lightstorm Entertainment, forgalmazója a 20th Century Studios.

Az eredeti film 2009-es megjelenésekor kulturális és kereskedelmi jelenség volt, három Oscar-díjat nyert, és minden idők legnagyobb globális kasszasikerévé vált, több mint 2,8 milliárd dolláros bevételével.

További hasonló témájú videók