Itt az első előzetes az új Avatar mozifilmhez

avatarA 20th Century Studios hétfőn kiadta az első trailert ahhoz a filmhez, amit az első Avatar mozi rajongói már több mint egy évtized óta várnak. Az új rész nem „Avatar 2”, hanem Avatar: A víz útja címmel érkezik majd, méghozzá már idén a mozikba.

Az újabb epizód az előzővel ellentétben nem a szárazföldön, hanem a vízben játszódik. Ugyanakkor ezt leszámítva mind a helyszín, mind a szereplők ismerősök lesznek, illetve visszatérnek benne – bár ezúttal egy, az első résztől eltérő felállásban. Eddig annyi derül ki, hogy Jake Sullynak és Neytirinek a család a legfőbb bástyája.

avatarAz előzetes abból nem mutat meg sokat, hogy mi lesz az új Avatar filmben megjelenő konflitkus alapja, de azt egyértelművé teszi, hogy a grafikára és az animációra ezúttal sem lehet majd panasz. Ráadásul a film karácsonyi időzítése arra utal, hogy családbarát – illetve talán még családbarátabb is lesz az elsőnél, így ideális lehet majd kikapcsolódásra az ünnepek alatt.

A víz útja című filmben visszatérnek olyan sztárok mint Sam Worthington, Zoe Saldana és Sigourney Weaver, hogy folytassák a Na’vi, az emberek által megtámadott földönkívüli humanoidok fajának történetét. Az új szereplők között van Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement és Edie Falco.

Az eredeti film 2009-es megjelenésekor kulturális és kereskedelmi jelenség volt, három Oscar-díjat nyert, és minden idők legnagyobb globális kasszasikerévé vált, több mint 2,8 milliárd dolláros bevételével.

További hasonló témájú videók