Koncertek a XXXI. Palóc Napok és Füleki Városnapokon

Augusztus 12-én áll a füleki színpadra RÚZSA MAGDI, több arany- és platinalemez, valamint számos jelentős díj (többek között Artisjus-, kétszeres Fonogram- és egyéb zenei díjak) tulajdonosa.

Pályája töretlenül ível felfelé, teltházasak a koncertjei és jelentős számú rajongója van nemcsak Magyarországon, ahol él, hanem külföldön is. 2021-ben a Szembeszél (videó fent), a Karma, a Domine című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

A koncerten a régi nagy slágerek mellett a tavalyi Karma album dalai is felcsendülnek.

Augusztus 13-án a nap hangulatát a füleki Infinity Music Band zenekar fergeteges bulija indítja a várudvarban a Neoton Família legnagyobb slágereivel 15:30 órai kezdettel. A belépés erre a koncertre ingyenes.

A zenekar nemrégiben új tagokkal bővült. Összehoztak egy kis családot, az Infinty ,,famíliá”-t. Az Infinity Neoton Show híre eljutott az eredeti és utánozhatatlan Neoton Família sztárjaihoz is, akik nyitott szívvel és örömmel fogadták a zenekart.

A kassai PETER BIČ PROJECT zenekar és a STEVE MISIK & CO. előzenekar koncertjére 19:45 órától kerül sor.

Ne maradjanak le a kedvezményes elővételes jegyekről, amelyeket MINDÖSSZE 17 €-ért megvásárolhatnak: online a www.kultura.filakovo.sk
oldalon vagy személyesen a VMK-ban! Az ár magába foglalja a Peter Bič Project és a Steve Misik & Co. zenekarok koncertére való belépést.