20 éve mutatták be a Harry Potter és a Bölcsek Kövét

Minden idők legkedveltebb filmes franchise-a, az első Harry Potter-film a 20. évfordulóját ünnepli. Az HBO a fenti összefoglalóval emlékezteti a rajongókat, hogy ne csináljanak maguknak más programot 2022 első napjára, mert jön a Visszatérés Roxfortba!

A Harry Potter-különkiadásban összegyűlnek az egykori szereplők Daniel Radcliffe-től, Rupert Grinten, Emma Watsonon át Ralph Fiennes-ig vagy Gary Oldmanig és a rendező, Christopher Columbusig, és „együtt emlékeznek vissza és ünneplik a Harry Potter maradandó örökségét és a világra gyakorolt mérhetetlen hatását”.

„Ha egy év úgy kezdődik, hogy újra együtt láthatjuk az egyik, ha nem a legikonikusabb triumvirátust, valamint a mindenkori filmvilág hasonlóan fantasztikus szereplőgárdájával nosztalgiázhatunk, azt hiszem, ezzel szemben szerencsehozás címszó alatt bármiféle Felix felicis még annyira se rúghatna labdába, mint Ron Fleurnél, vagy Neville nélkül az egész hetedik rész bármelyik szereplője. Az említett korai zsengémben azt írtam, hogyha írnék egy könyvet, Harrynek, Hermionénak és Ronnak ajánlanám. Hát ennyire nem tudok elképzelni egy Harry Potter nélküli világot – és nem is akarok” írja Sárkány Dorottya az f21.hu-n.

További hasonló témájú videók