Jön a nyílt világú varázslójáték

Hosszú, nagyon hosszú idő után elérkezett az a nap, amikor végre elmondhatjuk: a játékot tényleg megcsinálták. A Hogwarts Legacy egy nyílt világú, Harry Potter világában játszódó kaland.  Nem Harry szerepébe kell bújnunk, hanem saját varázslótanonccal tudunk nekivágni az ismeretlennek, elvégezni az iskolát, bűbájokat tanulni, sötét varázslatokat kivédeni, aztán amikor már mindent tudunk, nekivágni az ismeretlennek és megküzdeni a valódi veszélyekkel… Hősünk ráadásul olyan képesség birtokában van, mellyel egy ősi mágiát is el tud sajátítani és el is döntheti, hogy eme képességét milyen célokra használja.

Már csak egy kicsit kell várni és indulhat a varázslás: a Hogwarts Legacy 2021-ben jelenik meg. Elsőre PS5 húzónévként lengették be, de megnyugtatunk mindenkit: érkezik a többi konzolra, sőt, PC-re is.

A Hogwarts Legacy az 1800-as évek Roxfortjába repít vissza minket, ezért a játékban ne is keresse senki Harry Pottert.  Ahogy az a Hogwarts Legacy oldalán is szerepel, a történetet nem J.K. Rowling írja, de természetesen az írók az általa kitalált világ keretei között maradnak. Az autentikusságról a Harry Potter játékokat összefogó Portkey Games gondoskodik.

Első verzió kiadásának dátuma: 2021.
Kiadó: Portkey Games
Fejlesztők: Portkey Games, Avalanche Software

https://hogwartslegacy.warnerbrosgames.com/

 

https://youtu.be/NGlLhRNHqEk

További hasonló témájú videók