És eljöve az Űr…

2019-ben kezdi el előretekerniMilyen lesz a vég? Hogyan fog ez az egész véget érni?

2019-ben kezdi el előretekerni az időmutatót az animációs kisfilm.

Ez az időutazás elvisz minket egy az idők végére, trillió évekre a jövőbe, hogy megtudjuk, mi lehet végül bolygónk és világegyetemünk sorsa. 2019-ben indulunk, és exponenciálisan utazunk az időben, tanúi leszünk a Föld jövőjének, a Nap halálának, az összes csillag végének, a protonok bomlásának, a zombi-galaxisoknak, a lehetséges jövőbeli civilizációknak, a felrobbanó fekete lyukaknak, a sötét energia hatásainak, az alternatív univerzumoknak, a kozmosz végső sorsának – hogy csak néhányat említsünk.

Ez a modern tudomány által megrajzolt kép a jövőről – egy kép, amely idővel bizonyára tovább fog alakulni, ahogy egyre több nyomot keresünk a történetünk kibontakozásához. 

A tudományos tények jó része nagyon friss – és a kirakós játék új darabjai még mindig arra várnak, hogy megtaláljuk őket. Az időnek ez a felülnézetű szemlélete új perspektívát nyújt – azt, hogy az ősrobbanás forró villanásában élünk, a tökéletes pillanatban, hogy elmerüljünk a fénykorában lévő világegyetem látványában és hangjaiban, mielőtt minden elhalványul. Bár végül eljön a vég, gyakorlatilag végtelen sok időnk van, ha jól játszunk a kártyáinkkal. Lehet, hogy a jövő borúsnak tűnik, de fajként hatalmas lehetőségek rejlenek bennünk.

David Attenborough, Craig Childs, Brian Cox, Neil deGrasse Tyson, Michelle Thaller, Lawrence Krauss, Michio Kaku, Mike Rowe, Phil Plait, Janna Levin, Stephen Hawking, Sean Carroll, Alex Filippenko és Martin Rees hangjával.

(Forrás: Protocol Labs)

 

 

További hasonló témájú videók