91. Ünnepi Könyvhét: 25 szelfi a török korban

Az Óperencián innen, az új koronavíruson túl, ott, ahol a kurtafarkú malac túr, zajlott az idei Ünnepi Könyvhét. Nem a szokásos helyén, a budapesti Vörösmarty téren, hanem a virtuális térben.

Hogyan készültek fotók a török korban?

Ebben a videóban a Kolibri Kiadó mutatja be a 25 szelfi a török korban című könyvüket. Arra is fény derül, hogy milyen könyvet írt és rajzolt már gyerekkorában Lőrinc László, és hogy kik voltak Kornél Rátkai Illustration kedvenc karakterei! Tartsatok velük!

A videó hangja a videón jobb oldalt kapcsolható bea kis hangszóró-ikonnal!!!

________________

Az Ünnepi Könyvhét nagy múltra visszatekintő, a magyar könyvkultúrát tradicionálisan meghatározó esemény. Az első ünnepi könyvhetet 1929-ben rendezték meg, azóta is az irodalom iránt érdeklődők különleges találkozóhelye.

A járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az évben rendhagyó módon, virtuális formában tartották a könyvek ünnepét. Ezekben a nehéz időkben a magyar könyvszakma különösen számít az Olvasók támogatására, figyelmére, ezért kérik az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak az eseményhez, őrizzék meg a könyvek ünnepének és az irodalomnak szeretetét!

További hasonló témájú videók