91. Ünnepi Könyvhét: Egy galaxissal odébb – Fantáziavilágok valóságai

Az Óperencián innen, az új koronavíruson túl, ott, ahol a kurtafarkú malac túr, zajlott az idei, 91. Ünnepi Könyvhét. Nem a szokásos helyén, a budapesti Vörösmarty téren, hanem a virtuális térben.

A Líra Könyv élő adásának rögzített felvételeban volt. Egy galaxissal odébb – Fantáziavilágok valóságai.

Könyvélesztő Napok 2020 – minden nap élő közvetítésekkel, online könyvbemutatókkal, izgalmas beszélgetésekkel, csupa remek olvasnivalóval. A programokat kövesd a Líra Könyv Facebook, illetve a Könyvélesztő Napok 2020 oldalán. Tartsuk életben együtt az olvasást!

Az Egy galaxissal odébb – Fantáziavilágok valóságai című antológia két szerkesztőjével, Filippov Gábor történész-politológussal és Nagy Ádám neveléskutatóval, oktatóval Mészáros Antónia beszélget.

A videó hangja a videón jobb oldalt kapcsolható bea kis hangszóró-ikonnal!!!

________________

Az Ünnepi Könyvhét nagy múltra visszatekintő, a magyar könyvkultúrát tradicionálisan meghatározó esemény. Az első ünnepi könyvhetet 1929-ben rendezték meg, azóta is az irodalom iránt érdeklődők különleges találkozóhelye.

A járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az évben rendhagyó módon, virtuális formában tartották a könyvek ünnepét. Ezekben a nehéz időkben a magyar könyvszakma különösen számít az Olvasók támogatására, figyelmére, ezért kérik az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak az eseményhez, őrizzék meg a könyvek ünnepének és az irodalomnak szeretetét!

(Visited 25 times, 1 visits today)

További hasonló témájú videók

%d bloggers like this: