Új szinkronos trailer érkezett a Mulanhoz

Niki Caro, az elismert Új-Zélandi rendező kelti életre Kína legendás harcosának történetét a Disney MULAN című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb harcos, aki valaha született Kínában.

A korábbi tervek szerin az élőszereplős Mulan július. 24-én debütált volna a mozikban, Niki Caro filmjére augusztus 21-ig kell várniuk a nézőknek. 

„Bár a járvány keresztülhúzta az idei terveinket, ugyanakkor továbbra is hiszünk a Mulan erejében és üzenetében. Niki Caro egy olyan filmet rendezett, amely gyönyörű, epikus, és amilyennek egy filmművészeti alkotásnak lennie kell” – olvasható a stúdió hivatalos közleményében.

Íme a film szinkronizált trailerje.

Rendező: Niki Caro
Szereplők: Yifei Liu,Donnie Yen,Jason Scott Lee,Yoson An,Gong Li,Jet Li

NIKI CARO az egyik legsikeresebb új-zélandi forgatókönyvíró és rendező. Már első filmjével nagy feltűnést keltett és számos díjat nyert (Emlék és vágy /Memory & Desire/). A második, a Bálnalovas (The Whale Rider) végképp a legelismertebb alkotók közé emelte, a főszereplő Keisha Castle-Hughes Oscar-jelölést kapott. A Kőkemény Minnesota (North Country) című drámájával tovább öregbítette hírnevét, a két főszereplő, Charlize Theron és Frances McDorman többek között Oscar-, Arany Glóbusz- és BAFTA-jelölést kapott alakításáért. 

További hasonló témájú videók