Játék: Assassin’s Creed Valhalla

Az idén vikinges témájú Assassin’s Creedet kapnak a játékosok. Az Assassin’s Creed Valhalla a kiadó Ubisoft Montreal eddigi legnagyobb projektjének ígérkezik: rajtuk kívül 14 másik csapat dolgozik a játékon. Érdekesség, hogy a szoftverrel nem csak az újabb PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon lehet majd játszani, a program az eggyel korábbi eszközökön, PlayStation 4-en és Xbox One-on is futni fog. Az újabb kalandból természetesen a PC-sek sem maradnak ki.

Az idei ünnepi szezonban megjelenő Valhalla a vikingek korszakába repíti a játékosokat: a felhasználónak egy Eivor nevű harcos bőrében (hogy férfiként vagy nőként, ez csak rajtuk áll) kell új területeket megszereznie klánjának Norvégiában és a IX. századi Angliában.

A külsőt tekintve a kinézeten felül a tetoválásokat is mi választhatjuk ki, de még a vezérhajónk kinézetét is megszabhatjuk. 

Feladatunk nem csupán a saját életünk kézben tartása, hanem klánunk szükségleteit is ki kell elégíteni. Ehhez fontos, hogy alkalmanként rajtaüssünk bizonyos területeken, ahonnan nyersanyagot, élelmiszert és még talán embereket is szerezhetünk.

Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla

További hasonló témájú videók