Langstein Kovács Erzsébet szülinapjára

Számos hazai mesekönyv és gyermeklap illusztrátora, Langstein Kovács Erzsébet – aki egyébként a pozsonypüspöki alapiskola tanító nénijeként is ismerős lehet – ma ünnepli 65. születésnapját. Erőt, egészséget, sok szép rajzot kívánunk!

2010-ben jelent meg a pozsonypüspöki alapiskola két pedagógusának, Langstein Kovács Erzsébetnek és Turcsányi Évának közös mesefüzete Picur királyfi és Ráró címen. A mesebemutatót 2011. március 23-án rendhagyó tanóra keretében tartották meg az iskolában, a szerzők, a gyerekek és a pedagógusok közreműködésével. Nézzék meg ismét ennek összefoglalóját!

Langstein Kovács Erzsébet illusztrálta a Szíjjártó Jenő zeneszerző és karnagy gyerekeknek írt szerzeményeiből összeállított kottáskönyvet is, vagy Jakubecz Márta Cincogi-meséit.

Felső videó: A Picur királyfi és Ráró címmel megjelent mesekönyv Első meséje a dolgos, mókás mókusokról szól. Írója, Turcsányi Éva pedagógus az unokáinak szánta a könyvet. A rajzokat Langstein Kovács Erzsébet készítette. A mesét Haraszti Mária (a kötet kiadója; MEDIAN, Pozsony 2010) olvassa fel.

További hasonló témájú videók