Solo: Egy Star Wars történet – egyre több részlet

A Disney a hét közepén újabb videót adott ki hamarosan a mozikba kerülő új Star Wars filméhez, amiben ezúttal utóbbi egyik központi szereplőjét, illetve helyszínét vehetjük alaposan szemügyre. Star Wars napra való tekintettel (05.04., May the force…) A Solo: Egy Star Wars történet filmben a legendás űrcsempész életének az eredeti trilógiai epizódjait megelőző szakaszával ismerkedhetünk majd meg.  Az új videóban az Ezeréves Sólyom (Millennium Falcon), Solo későbbi hajója kerül bemutatásra, ami azonban a film egy részében még nem az ő birtokában áll. A hajó ugyanis eredetileg Lando Calrissian-é volt, az őt alakító színész az, aki minket körbekalauzol az űrjármű fedélzetén. 

A történet Solo fiatalkoráról szól majd, aki veszélyes alvilági kalandokba keveredik, miközben megismerkedik Chewbaccával és Lando Calrissiannal. Annyi már biztos, hogy az ifjú Han birodalmi pilóta (!) akart lenni. Az ifjú Solo (Alden Ehrenreich) mellett feltűnik a mentora (Woody Harrelson), és szerepet kap Emilia Clarke is a Trónok harcából.

A nemzetközi Star Wars-napot minden év május negyedikén tartják a Csillagok háborúja-sorozat rajongói.

A dátum eredete egy angol szójáték. A filmek visszatérő mondata, „Az erő legyen veled!” eredetileg, angol nyelven így hangzik: „May the force be with you!”, amit könnyen „May the fourth be with you!”-nak (Május negyedike legyen veled!) lehet érteni vagy mondani.

A Disney ma, a Star Wars-napon egy különleges videót adott ki a hamarosan a mozikba kerülő új Han Solo filmhez. A 360 fokos klipben ugyanis szabadon nézegethetünk körbe – méghozzá nem is akárhol, hanem azon a kártyajátékon, amin Solo elnyerte a legendás Ezeréves sólymot eredeti tulajdonosától, a hatos epizódban felbukkant Lando Calrissiantól.

Millennium Falcon
Millennium Falcon
Egy Star Wars történet
Egy Star Wars történet

 

További hasonló témájú videók