Kevesebb, mint egy hónap múlva Minorma mentortábor!

Alig egy hónap múlva, ilyenkor már javában fogják otthon mesélni élményeiket a Minorma Mentortábor résztvevői. A közép-szlovákiai Rimakokaván július 2–6. között huszonhárom diák, három művészeti ágban, négy mentorral fog tevékenykedni.

A tábor lényege, hogy a fiatal, középiskolás tehetségeknek teret biztosítson önmaguk fejlesztésére olyan mentorokkal, akik mind kiemelkedő alakjai saját szakterületüknek. A hét folyamán lehetőségük nyílik majd jobban betekinteni az általuk választott kategória részleteibe, új technikákat tanulhatnak.

A három kategória mentorai: Bőd Titanilla, az Új Szó sport rovatának főszerkesztője; Veres István újságíró, író; Gyenes Gábor, képzőművész és Kápostáš Márton fotográfus.

A Minorma Polgári Társulás célja nem csak a tábor ideje alatti támogatás, hanem, hogy a diákokkal összedolgozva, egyengessék és segítsék a jövőben az útjukat. A hét folyamán lehetőségük nyílik majd jobban betekinteni az általuk választott kategória részleteibe, új technikákat tanulhatnak, és gyakorolhatják azokat. A tábor ideje alatt a szervezők esti programokkal, csapatépítő játékokkal, koncertekkel és workshoppal is készülnek.

Egy videó a mentortáborról, az előző táborokból, csupán az érzés kedvéért.

Jelentkezz idén TE is!

 


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2017/06/kevesebb-mint-egy-honap-mulva-minorma-mentortabor/trackback/

Most itt van: Home // FELHÍVÁS, SZABADIDŐ, VIDEÓK // Kevesebb, mint egy hónap múlva Minorma mentortábor!

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma