Tavaszi szél vizet áraszt… – Zsoldos Viktória

Zsoldos ViktóriaZalai párosítók Zsoldos Viktória előadásában. Sikeres mesemondónk és énekesünk a Bartók Béla Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola (Nagymegyer) tanulója. Élete korán összefonódott az énekléssel. Már első osztályos korában énekelt az Igricek népdalkörben és táncolt a Kismegyer néptánccsoportban. Gyorsan kiderült, hogy népdaléneklésben nemcsak csoportosan, hanem szólistaként is sikeresen megállja a helyét. Gyakran lépett fel iskolai és városi rendezvényeken, majd 2013-ban a Bíborpiros szép rózsa népzenei vetélkedő országos döntőjén ezüstsávos minősítést ért el. 2014-ben az Aranykapu járási népzenei versenyen 1. helyezést ért el, így ő képviselhette a dunaszerdahelyi járást a kerületi fordulóban. Az utóbbi évben gyakran szerepel a Vox Megere együtessel határainkon belül és azon túl is. Felkészítője Varga Éva, nyugalmazott tanítónő.

__________________

A Tavaszi szél vizet áraszt… országos népdal- és népzenei versenyt 2016. november 26-án tartották a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Művelődési Központban, a Minority Polgári Társulás szervezésében. A díjkiosztón a magyarországi KÓTA (Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége) minősítését is átvehették a versenyzők az arany, ezüst, illetve bronzsávos besorolás mellett.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2017/01/tavaszi-szel-vizet-araszt-zsoldos-viktoria/trackback/

Most itt van: Home // Díjátadó, ESEMÉNY, Hagyomány, KULTÚRA, Népművészet, VIDEÓK, Zene // Tavaszi szél vizet áraszt… – Zsoldos Viktória

© Magyar Interaktív Televízió

Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma