Kartonpapa Komáromban

Minden családban vannak kényes témák, amik körül úgy piruettezünk beszélgetés közben, mint az orosz jégtáncosok. Tasnádi István „Kartonpapa” című darabja egy hétköznapi családban játszódik. Károly ebédelni hívja testvérét, Évát… Vajon hol késik Kartonpapa, hogy végre rendet tegyen?

Udvaros Dorottya, Scherer Péter, Parti Nóra, Mosolygó Sára, Varga Ádám, Mucsi Zoltán-felvételről – virtuóz alakításai, egy hamisítatlan fekete komédiában, 2024. május 5-án 18:00 órai kezdettel a Komáromi Jókai Színházban.

A Szkéné Színház és a Nézőművészeti Kft. produkciójáról ITT talál képeket.

Tasnádi István darabjával, a Kartonpapa című előadással indult újra a Szkéné Színház programja, 2021. június 13-án. Az íróval többek között arról is beszélgetett Tallér Edina az Újbuda Televízióban, hogy hányszor maradt el a Kartonpapa bemutatója, hogy mennyire lehet fontos az alkotás folyamataiban a személyes kapcsolat, és milyen energiákat mozgósíthat a líra, milyeneket a dráma.

Jegyek a színház pénztárában kaphatók.

Fent:

A székesfehérvári Vörösmarty Színház 2018-ban mutatta be a KARTONPAPA című komédiát. Kovács Emőke és Maczkó Csaba beszélgetése a szerzővel a darab olvasópróbáján készült.

További hasonló témájú videók