BRÓDY JÁNOS & BAND koncert Kassán

Bródy János – részlet a plakátból

November 16-án 19:00 órakor Kassán a Művészetek Házában ad koncertet a BRÓDY JÁNOS & BAND, Bródy János és együttese az ElóKONCERT szervezésében.

A nagyszabású előadás műsorán a legendás dalszerző és előadóművész teljes életművének esszenciája szerepel, a régebbi daloktól kezdve a legújabbakig. Olyan időket élünk, amikor már minden koncertre úgy kell készülni, hogy akár az utolsó alkalom lehet, hogy személyesen találkozzon az alkotó művész és közönsége. Bár a dalok már bizonyították, hogy túlélik a viharos idők hullámait, soha vissza nem térő alkalom, hogy újra lássuk a színpadon a magyar nyelvű rockzene alapító atyját, aki minden megpróbáltatás ellenére is vigaszt nyújt és reményt ad, hogy lesz még egyszer szép a világ.

Bródy János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró XX. századi magyar zene- és kultúrtörténet meghatározó alakja, a magyar nyelvű beatzene megteremtője az Illés és a Fonográf tagjaként, Szörényi Levente alkotótársaként, majd szerző-előadóként a nagy beat generáció tagjai közül az elmúlt évtizedekben mindent megtett azért, hogy a rockzene Magyarországon is elismert része legyen a kultúrának.

Jegyek a Ticketporálon kaphatók.

További hasonló témájú videók