KÉJ – Kötelező érvényű javaslat • INVITÁLÓ!

Az Ifjú Szivek Táncszínház október 20-án és 27-én tartja ⚠️ KÉJ – Kötelező érvényű javaslat című előadásának online bemutatóját. A rendhagyó megoldást többek között az indokolja, hogy a darab színházi premierje a változó járványhelyzet miatt több ízben is elmaradt ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy azokon a helyeken, azokban a járásokban is elérhetők legyünk, ahol a járványhelyzet miatt már nem lehet előadásokat tartani.

Kötelező érvényű javaslat„Kedves nézőink! Most, hogy a járvány elvonult, itt az ideje, hogy újra együtt legyünk és örüljünk egymásnak! Én Podhorszky Aranka vagyok, de hiszen ezt úgyis tudják, mivel emberemlékezet óta én vezetem a helyi művelődési házat. Ma este egy rendkívüli és megismételhetetlen gálaműsor részesei lehetnek, ugyanis a táncosok nem csak táncolni, hanem mesélni is fognak önöknek.”

Az Ifjú Szivek Táncszínház egy határon túli kis faluközösség és egy tánccsoport kulturális küzdelmeit mutatja be.

A népszínművek szórakoztató stílusában mai közösségek vívódásairól és dilemmáiról mesél az identitásukért folytatott harc során. A darab cselekménye kitalált történeten alapul, alakjai a képzelet szülöttei, bárminemű egyezésük a valósággal a véletlen műve.

https://www.ifjuszivek.sk/hu/repertoar/kej-kotelezo-ervenyu-javaslat

Jegyelővétel:

navstevnik.online

SZERDA 20:00    7 €
SZERDA 20:00    7 €