Klubmozgalmi Nagytalálkozó – Diákhálózat előző elnökeinek kerekasztala (2)

Diákhálózat előző elnökeinekDiákhálózat előző elnökeinek kerekasztala a Klubmozgalmi Nagytalálkozón – A Diákhálózat és ifjúsági klubjai (AED, KAFEDIK, JAIK, JUGYIK, JóMóD, KAD, Kikelet) első ízben rendezték meg a Klubmozgalmi Nagytalálkozót, amely a több évtizedes múlttal büszkélkedő közösségi hagyományokat kívánja erősíteni.

A Diákhálózat (DH) idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, amelynek apropóján a prágai Ady Endre Diákkörrel (AED), a pozsonyi József Attila Ifjúsági Klubbal (JAIK), a nyitrai Juhász Gyula Ifjúsági Klubbal (JUGYIK), a brünni Kazinczy Ferenc Diákklubbal (KAFEDIK), a kassai Kikelettel, a budapesti Kaszás Attila Diákkörrel (KAD) és a komáromi Jókai Mór Diákkörrel (JóMóD) közös szervezésben valósít meg egy hiánypótló rendezvényt, ahol az elmúlt évtizedek klubmozgalmistái szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki.

A beszélgetésben a DH eddigi elnökei közül Lajos P. János, Nagy András, Szakszon Norbert, Bóna Zoltán, Hodossy Katalin és Kocsis Édua tudtak részt venni.

A kamera a Diákhálózat előző elnökeinek kerekasztalán is jelen volt. A beszélgetést Leczkési Zoltán, a Diákhálózat jelenlegi elnöke moderálta.

Diákhálózat előző

További hasonló témájú videók