The Tomorrow War – látványos előzetes

THE TOMORROW WAR
THE TOMORROW WAR

Rövid, de látványos előzetest kapott Chris Pratt új sci-fije. Végre bele lehet nézni a The Tomorrow Warba, ami elvileg magyarul is látható lesz az egyre több magyar feliratot és szinkront gyártató Amazon Prime-nak köszönhetően. A film a jövőben játszódik, ahol háborúban állunk a földönkívüli idegenekkel, és csak néhány olyan ember menthet meg minket, akiket a múltból hoznak át a jövőbe.

A film eredetileg a mozikban debütált volna, de rekordösszegért, 200 millió dollárért megvette az Amazon, így a Prime kínálatában lehet majd keresni július 2-től. 

Az előzetes olyan, mintha 4-5 különböző sci-fi-akciófilmet összegyúrtak volna: mindenki békésen tévézik, amikor hirtelen a megjelenik egy hadsereg a jövőből. Elmondják, hogy nagy kulimászban van az emberiség, mert a jövőben ki lesznek irtva, ha nem lesznek észnél a következő hónapokban, úgyhogy a világ rágyúr arra, hogy jönnek majd mindenféle szörnyek megtámadni a bolygót. És ott van a főszereplő, Chris Pratt, akit egy adott ponton elküldenek a jövőbe, hogy ott is legyen szíves rendet tenni.

Amerikai katonai tudományos-fantasztikus akciófilm

Rendezte: Chris McKay

Írta: Zach Dean

Szereplők: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons…