Chernobylite – ha a Csernobil nem lenne elég…

chernobyliteCsernobil kifogyhatatlan forrás a videójátékok számára. Elméletileg július 4-től már teljes változatában lesz elérhető a Chernobylite, mely egy igen nyomasztó horrornak tűnik. A játék ma kapott egy újabb trailert, melyben kis bepillantást kaphatunk abba, milyen kihívások várnak főhősünkre.

Főhősünk Igor, egy középkorú tudós, aki az 1986-os csernobili atomkatasztrófa idején párjával, Tatjanával együtt a felrobbant erőmű munkatársa volt, de a történtek elválasztották őket egymástól.

A szennyezettség egyre nő, a robbanás következtében megjelent, chernobylite nevű veszélyes anyagnak köszönhetően.

chernobyliteA környéken élők fura dolgokról számolnak be, olyanokról, amilyenekkel korábban csak a rosszul viselkedő gyerekeket ijesztgették.

Igor eltűnt szerelméről folyamatosan láthatunk élőszereplős emlékeket – mintegy három évtizeddel a történtek után Igor továbbra sem tud belenyugodni a történtekbe. Bár nem sok esélyt lát arra, hogy életben találja Tatjanát, néhány társával mégis  úgy dönt, hogy visszatér a Zónába, méghozzá egy a tér-időt megbolondító készülék segítségével, melynek felfedezése új reményeket ad számára.

Természetesen egy sötét titkot fedez fel az egész mögött.

Fejlesztő (k)The Farm 51
Kiadó (k)All in! Games SA
MotorUnreal Engine 4
Platform (ok)
  • Microsoft Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox egy
  • Xbox Series X / S
Kiadás2021. július
Műfaj (ok)Túlélés
Mód (ok)Egyjátékos

Gameplay:

(Visited 61 times, 1 visits today)
%d bloggers like this: