Nyit a Komáromi Jókai Színház – Csöndes ház bérleteseknek

KÖZLEMÉNY • Május közepétől ismét tart előadásokat a Komáromi Jókai Színház. Egyelőre a bérletes nézők tekinthetik meg Silvester Lavrík: Csöndes ház című színművét, Holocsy Katalin és Holocsy Krisztina előadásában, Garajszki Margit dramaturg rendezésében.

A Premier bérlet előadásaira 2021. május 15-én, szombaton 15.30 és 18.00 órai kezdettel kerül sor. Május 16-án, vasárnap a Jókai, május 22-én a Csokonai, 23-án a Lehár, 29-én pedig
a Madách bérlettel rendelkezők mehetnek a 150 főre korlátozott nézőtérre, a kezdési időpontok minden esetben 15.30 és 18.00 óra.

A jelenleg érvényes járványügyi intézkedések értelmében az előadás megtekintéséhez szükséges az alábbi dokumentumok közül legalább egy: 48 óránál nem öregebb PCR, vagy 24 óránál nem öregebb antigén gyorsteszt, vagy igazolás arról, hogy 180 napnál nem régebben esett át COVID 19 betegségen (ebben az esetben a nézőnek becsületbeli nyilatkozatot kell aláírnia az előadás előtt, arról, hogy 7 napja nem találkozott Covid 19-ben szenvedő beteggel), vagy oltási igazolás (csak abban az esetben érvényes, amennyiben a második adag oltás után már eltelt 14 nap).

A teszteket belépéskor a színház munkatársai kötelezően ellenőrzik, kézfertőtlenítőt biztosítanak. A nézőtéren 150 személy foglalhat helyet, sakktáblaszerű ültetésben, kettesével.

A büfé és a ruhatár nem üzemel. FFP2 maszk használata kötelező, amit a színház NEM biztosít.

Kérdés esetén a nézők a következő telefonszámok egyikét hívhatják: Ádámka Krisztina: 0908 482 069 vagy Mesinger Nóra: 0905 898 739.

A színházépületen zajló építési munkálatok miatt az eddig megszokott vonalas telefonszámok nem működnek. 

Az előadás a Mi osztályunk című dráma helyett került a bérletbe, amelyet a járványhelyzet miatt sajnos nem tudott befejezni a társulat.

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

Fotók: Dömötör Ede

További hasonló témájú videók