Új videoklipp – The Butchers: Open your eyes

Nemrég jelent meg a The Butchers  Wounds című EP-je, és a fiúk máris új anyaggal álltak elő. Az új EP a „Hope”, a zenekar általa a hard és a heavy rock gyökereihez tér vissza. Az új hanganyag, amely duplacédés változatban jelenik majd meg, mindkét 2020-ban kiadott EP-t tartalmazni fogja.

„A Wounds megvásárlásával automatikusan hozzájuttok a Hope-hoz is, hiszen mindkét CD egy tokban található. Azért döntöttük a kiadásnak ennél a változatánál, mert ez a két album tökéletesen kiegészíti egymást.

A Hope a korábbi albumhoz képest kicsit lágyabb. Három lassúbb dalt is tartalmaz, amelyek közül az egyik akusztikus, három pedig hard rock, durvább gitárriffekkel. A CD-t több okból is megéri megvásárolni. Az egyik, hogy jelenleg ez a legjobb formája annak, ahogyan az emberek támogatni tudják a zenekart, hiszen koncertjeink jelenleg egyáltalán nincsenek. A másik ok pedig az, hogy a Hope az online streaming-szolgáltatókon csak decemberben lesz közzétéve“ – árulta el Hushegyi András, a zenekar frontembere.

A banda ezzel együtt egy új videóklipet is készített az Open your eyes c. számukhoz, amely az új album nyitódala.

Recorded in Gila studio 2019
Camera Jakub Horňák
Produced and edited by: András Hushegyi

További hasonló témájú videók