Már holnap: Kórusok téli éjszakája 2020

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Kórusok téli éjszakáját Budapesten a MagNet Közösségi Házban február 15-én 17 órától. 4 koncertteremben, 32 koncerten közel 300 torokból csendül fel az ének.

A hagyományokhoz híven az Éneklő udvarral vezetik be a vendégeket a MagNet Közösségi Ház belső udvarán át a koncerttermekbe. A közönség válogathat a sokszínű zenei svédasztal kínálatából – belehallgathat hazai, nemzetközi, gyermek és felnőtt kamarakórusok műsorába egyaránt. Fellép többek között a Városminor Kamarakórus, a Jazz and More, a KVVKamarakórus, a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola volt diákjaiból álló Gemma énekegyüttes, a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola SoulAir kórusa és a Cheeky, a Csíkszerda kóruscsalád kamara projektje is.

A fesztivált a mára már hagyománnyá vált közös éneklés zárja 22 órakor, ahol a fellépő kórusok és a közönség együtt adnak hangot a télnek.

A családbarát rendezvényre a szervezők minden korosztály tagjait szeretettel várják; az énekelni vágyókat éppúgy, ahogyan azokat is, akik szívesen gyönyörködnek mások énekhangjában.

Kapcsolódó:

Kórusban énekelni menő