Kiosztották a 4. Magyar Klipszemle díjait

A Carson Coma zenekar kapta a fődíjat a 4. Magyar Klipszemle díjátadóján, amelyet csütörtök este rendeztek meg a budapesti Akvárium klubban.

A rendezvény házigazdája Hajós András és Fluor volt, az este során harminc szakmabelit díjaztak. Az Akváriumban megtartott gálán a versenybe benevezett több mint 600 klipből a 118 legjobbat vetítették le. A fellépők között volt Henri Gonzo, Lóci, Bérczesi Robi, Odett és Szakács Gergő is.

A legjobb alakítás díját a Platon Karataev együttes Ocean című klipje vitte el, a legjobb szöveges videoklip díja a Van filmzenekar Mindig ez című munkájáé lett, a rendezés díját a Punnany Massif Láv című klipje kapta, a legjobb animáció pedig a Beat Dis zenekar I Will Stay Again című klipje lett.

A legjobb klip díját a Carson Coma videója, a Song About My Grandma vitte el, amely ezenkívül megkapta a legjobb operatőri munkának járó trófeát és a zsűri különdíját is. A fődíj 1,5 millió forint értékű eszköz- és erőforrás-támogatás volt a CineSuper és a Kraft jóvoltából. (Film.hu)