The Butchers – új dobos, új koncertek, új logó

Kisebb szünet után a The Butchers újra visszatér a klubokba és újabb helyszínekre is ellátogat. Szeptember 28-án Pozsonyban 20 órától az Aligator Crystal Rock Pubban lépnek fel, másnap Dunaszerdahelyen adnak koncertet a ParkWay jótékonysági fesztiválon.

Október 5-én a Rock n roll from Felvidék voll II. eseményen lépnek fel szintén Dunaszerdahelyen a Soul Hunter Music Clubban. Október 12-én pedig ismét Pozsonyban fognak játszani a Flame Music Bárban. Novemberben egy kisebb turné várja a zenekart, amely keretén belül ellátogat Prágába, valamint fellépnek még Párkányban, Pozsonyban és Dunaszerdahelyen is.

 

 

A zenekar a nyár folyamán nyilvánosságra hozta az új zenekar fényképeket és az új logót is. A fényképeket Edmár Béla készítette. A The Butchers új dobosa Mucha Attila lett, aki sokak számára, mint a Mária Sándor Írói Kör alapító tagjaként ismert. Komolyabb zenei tapasztalatokat a Mortifer zenekarral szerzett. A zenekar szétesése után hosszabb időre visszavonult az aktív zenéléstől egészen mostanáig.

 

 

 

További hasonló témájú videók