A The Butchers zenekar új klippel jelentkezik

A The Butchers zenekar egy év után újabb klippel jelentkezik, amely az I always come back című számukhoz készült. A szám a 2015-ben kiadott második lemezükön található. A videóklipet most is Viktor Halan készítette, a felvételeket Somorján forgatták. A kültéri felvételek 2017 nyarán készültek Tejfalun, a forgatást 2018 februárjában fejezték be a Városi Művelődési Központban, ahol a zenekar próbaterme is található.

 

A zenekar az új videoklippel szimbolikusan egy korszakot zár le, mivel dobosuk, Andrej Jošt családi kötelezettségei miatt szüneteltetni szeretné az aktívabb zenélést. A zenekar ezenkívül egy másik
újdonsággal is készül, április 8-ra tervezi a debütáló Train to freedom (2013) című lemezük újrakiadását, amely új keverésen és masteringen esett át. Az album kezdetben csak online formában
fog megjelenni olyan oldalakon, mint a Spotify vagy az iTunes, a fizikai kiadást a zenekar később fogja megvalósítani.

A The Butchers nemrég a hivatalos facebook-oldalán megjelenítette a tavaszi koncertjei időpontját. Pozsonyon és Dunaszerdahelyen kívül ellátogatnak Nyitrára és Bazinba is. A zenekar a fellépések során a régebbi dalokon kívül újabb szerzeményeket is tervez játszani, amiken jelenleg is dolgoznak.

Legközelebb a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban fognak fellépni közösen a Rockefellas-szal és a Túlontool zenekarral.

 

The Butchers-koncertek
The Butchers-koncertek

 

  • 2018.03.23. – Dunaszerdahely – Soul Hunter Music Club*
  • 2018.04.07. – Nyitra / Nitra – Čudný pohľad – Pub
  • 2018.04.27. – Pozsony / Bratislava – Flame Music Bar 
  • 2018.05.12. – Bazin / Pezinok – Rock bar u Švarca
  • 2018.05.18. – DS – NFG

_______

*The Butchers és Rockefellas koncert a Soul Hunterban
Március 23-án felvidéki rock`n`roll képviselői fognak fellépni a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. Az koncertestet a gútai hip-hop rock műfajt képviselő Túlontool fogja nyitni. A zenekarnak ez lesz a második fellépése a klubban. Legelőször novemberben a Guitar Heroes From Felvidék eseményen léptek fel, ahol nagy sikert arattak. Jelenleg a zenekar a bemutatkozó kislemezén dolgozik.
A The Butchers zenekar a régebbi dalokon kívül, újabb szerzeményeket is tervez játszani, amiken jelenleg is dolgoznak. Azt estét a Rockafellas fogja zárni, akik egy hosszabb idő után lépnek fel újra a Soul Hunterban. Az együttes az új felállásával fog bemutatkozni a közönségnek, mivel nem rég kisebb tagcserén esett át a zenekar dobos és billentyűs posztokon.

 

http://thebutchers.eu/

 

További hasonló témájú videók