MARS – Utunk a vörös bolygóra

MarsutazásEz a NatGeo történetének eddigi legnagyszabásúbb sorozata, különösen látványos alkotás, amely idén novemberben kerül bemutatásra a világ 171 országában. A MARS – Utunk a vörös bolygóra c. sorozat nagyobb részét Magyarországon forgatták.

A vörös bolygó mindannyiunk fantáziáját megmozgatja. Sok gyerek és felnőtt elgondolkodott már azon, milyen lehet az élet egy másik planétán. Ezt vizsgálja ez a filmsorozat is, amely naprendszerünk talán legmisztikusabb bolygójáról árul el minden eddig tudhatót, vagy még annál is többet. A MARS – Utunk a vörös bolygóra c. sorozat cselekménye 2033-ban játszódik, és az első Mars-misszió történetét mutatja be. Teszi mindezt napjaink neves tudósaival és mérnökeivel készített izgalmas interjúkkal kiegészítve.

Elon Musk amerikai milliárdos, a SpaceX vezetője emberi kolóniákat tervez a Marsra – hangzott el mexikói előadásában.

Elon Musk dél-afrikai fizikus és feltaláló, a SpaceX (Space Exploration Technologies Corp.) amerikai űrkutatási vállalat, illetve az elektromos autókat gyártó Tesla Motors vezérigazgatója és főtervezője a 67. Nemzetközi Űrkutatási Kongresszuson, a közép-mexikói Guadalajarában 2016. szeptember 27-én egy olyan személyszállító űrhajó építésére vonatkozó terveit ismertette, amellyel földi telepesek a Marsra utazhatnának 40-100 éven belül. (Részletek ITT.)


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2016/10/mars-utunk-a-voros-bolygora/trackback/

Most itt van: Home // FELHÍVÁS, NAGYVILÁG, VIDEÓK // MARS – Utunk a vörös bolygóra

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma