SZÍNHÁZI LÁBJEGYZET 33. – A dzsungel könyve próbái

A dzsungel könyve próbáinRiport Méhes Lászlóval, Sándor Péterrel és Görözdi Szilárddal A DZSUNGEL KÖNYVE című készülő produkció kapcsán!

https://youtu.be/a39GNdm5nxo

A Komáromi Jókai Színház internetes műsora
Készítette: Majorfalvi Bálint

A Komáromi Jókai Színház internetes műsorának legújabb részében Dés László-Geszti Péter-Békés Pál A dzsungel könyve című népszerű musical-produkciójának próbafolyamatába nyerhetnek bepillantást a nézők. Méhes László, az előadás rendezője 1996 óta résztvevője színészként a Pesti Színházban színre vitt musicalnek (Hegedűs D. Géza rendezésében), s ezúttal a mű színpadra állításának nehézségeiről, valamint az előadásban szereplő figurákról, „alakokról” beszél.
Sándor Péter színművész vendégként Maugli szerepét játssza a nagyszabású zenés produkcióban. A rendezővel közös alkotómunkában hisz, melyben a színész is kibontakozhat.
Görözdi Szilárd hangosító már a próbák kezdetekor közreműködik az előadás létrehozásában, A dzsungel könyve igényes akusztikai megoldásokkal kerül színpadra (Ditzmann Tamás sound designer segítségével, aki a későbbiekben csatlakozik az alkotócsapathoz), hogy a nézőknek maradandó musical-élményben legyen részük.
A népszerű zenés produkciót már most nagy érdeklődés övezi, a premierre június 12-én kerül sor.

További hasonló témájú videók