Kakukktojás – az Ifjú Szivek Táncszínház bemutatóra készül

Kakukktojás

Premier: 2015. február 28., P.O. Hviezdoslav Városi Színház, Pozsony. A nagy érdeklődésre való tekintettel az előadást március 4-én 19.00-kor megismétlik!

Kakukktojás típusú feladatokkal már az alapiskola első évfolyamaiban mindannyian találkoztunk. Természetes, hogy azonnal felismerünk sok alma közt egy körtét, de vajon boldogulunk-e egy cigánytáncban elrejtett flamencóval is? Az Ifjú Szivek Táncszínház egész estés előadása ezúttal a 21. század embere számára kedves és ismerős környezetbe ágyazva dolgozza fel a Kárpát–medence hagyományos tánc és zenekultúráját. Olyan, általánosan ismert és közkedvelt műfajokkal állítja párhuzamba a néptáncot, mint a hip-hop, majorette, menuette, flamenco és lindi hop. A Kakukktojás a néptánc és a népzene által meghatározó színházi élményt kínál, miközben felhőtlen szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Rendező, koreográfus: Hégli Dusan
Közreműködik: Balogh Kálmán (cimbalom), Koncz Gergely (hegedű), Hegedűs Máté (hegedű), Papp Endre (brácsa), Domonkos Balázs (nagybőgő)

Jegyvásárlás:

Ifjú Szivek Táncszínház 
+421903256503
02 / 20474105
ticket@ifjuszivek.sk 


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2015/02/kakukktojas-az-ifju-szivek-tancszinhaz-bemutatora-keszul/trackback/

Most itt van: Home // Előadás, ESEMÉNY, KULTÚRA, Színház, Tánc, VIDEÓK // Kakukktojás – az Ifjú Szivek Táncszínház bemutatóra készül

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma