Intim Torna Illegál a Gombaszögi Nyári Táborban

Intim Torna IllegálIntim Torna Illegál – beszélgetés a Gombaszögi Nyári Tábor babzsák-pihenős kávézójában. Aki kérdez: Havran Kati.

[mappress mapid=”76″]

„A Kistehén Tánczenekar zenészeiből létre jött formáció saját leírása szerint »belülről és kívülről is megmozgat«. Az összeszokott négyes már a legelső számával, a Hipnotizőr királlyal rögtön hatalmas népszerűségre tett szert, szinte berobbantak a zenei életbe. A fiúk azóta olyan számokkal, mint a Vágjál lyukat a kádba, a Kedvenc mindenem a biciklim,  a Felhő fenn az égen a magyarországi zenekarok élvonalába küzdötték fel magukat. Koncertjeiken szinte megőrül a közönség, az áradó energiák senkit sem hagynak szárazon.

Első nagylemezük, a Cirkusz után nemrég jelent meg a második albumuk, Kísérlet címmel. A lemez hasonlóan energikus, mint elődje, ám sokkal nagyobb hangsúlyt kaptak rajta a rockos- zúzós elemek. Egyediségük nem csak a zenéjükben mutatkozik meg: a szívecskés-csillagos hacukákkal kiegészített színpadi megjelenésük is ezt tükrözi.

Az ITI talán a legtervszerűbben építkező magyar zenekar manapság- írják róluk a kritikusok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a rajongókra szánt rengeteg idő és a nekik készített nyereményjátékok, különféle akciók. És hogy mit művelnek a fiúk a számokkal a színpadon? Tegyetek ti is egy kísérletet, hallgassátok meg őket a táborban.”

További hasonló témájú videók