Benkő Géza: Csak egy menet – majdnem stand up, csak ez jobb! (18+)

Benkő Géza színművészG. Carlin és B. Hicks szövegeinek felhasználásával szerkesztette s előadja Benkő Géza a Minorma és a Gurigongó színházi szalmasátrában.

Amióta szabadúszó lett, Benkő Géza a legkülönbözőbb dolgokba vágott bele. Azon kívül, hogy színházakban, filmekben és tv-sorozatban vendégszerepel, improvizációs sorozatot indított útjára, önálló esteket állított össze, sőt újabban verseket és blogot is ír. A színházi sátorban első önálló estjét, a Csak egy menetet mutatja be – kissé leporolva, átdolgozva. Hétköznapi eszmefuttatások hétköznapi helyzetekről, keserédes szösszenetek cuccokról, dínóürülékről, a hullámvasútról, életről és halálról – egy székre, ásványvízre és cigarettára hangszerelve.
 
Flóra üzenete: „Sziasztok. Csak szólok, hogy a Benkő Géza stand upjáról van nagykamerás felvétel is. Mert láttam, hogy ez a végén elmozdult.”
Én: „Ha megtalálom, hozzáteszem a másik kamerát is és frissítem… 4 gépben 4 kamera felvételei közt már egyre nehezebb kiigazodni, lehet, hogy lesznek átfedések is!” HM
 

További hasonló témájú videók