Jön egy jó Jurassic Park játék

JURASSIC PARK SURVIVALA Jurassic Park: Survival, egy túlélő-kaland lesz. A Jurassic Park franchise játékos felhasználása eddig elég középszerű volt. Igazából menedzser játékokat kaptunk, illetve volt egy Trespasser is, amelyik azért nem volt túl maradandó. Most azonban végre egy túlélő-kaland keretében térhetünk vissza a klasszikus parkba.

A Jurassic Park: Survival eseményei közvetlenül az 1993-as film után játszódnak, mikor is Dr. Maya Joshi nem tudott időben kijutni a szigetről és bujkálnia kell az őshüllők elől; kénytelen egyedül megoldani a túlélését és eljutni a biztonságot jelentő kimenekítési pontra. A játékmenet a Mirror’s Edge-re hasonlít majd kicsit, látványilag pedig fenomenálisnak tűnik. Megjelenési dátumot még nem kapott a játék.

A játékban:

  • Fel kell fedezned a Nublar szigetet – A játékosok egy teljesen megvalósított Isla Nublaron kalandozhatnak, amely tele van vadállatokkal, dinoszauruszokkal és más váratlan fenyegetésekkel. A Jurassic Park az ikonikus, tornyosuló kapuitól a látogatóközpontig és azon túl úgy elevenedik meg, mint még soha.
  • El kell kerülni a prehisztorikus ragadozókat – A játékosok túljárnak a film ikonikus dinoszauruszainak eszén, elmenekülnek, kapcsolatba lépnek velük. Zavarás és lopakodás révén leleményességüket használva navigálnak majd az intenzív találkozások során, hogy túléljék a földön valaha élt leghalálosabb teremtményekkel való szembesülést.
  • Túl kell élni a szigetet – A játékosoknak az a kihívás, hogy felfedezzék fel a parkot, és nézzenek szembe annak veszélyeivel. Minden rendelkezésükre álló erőforrást felhasználhatnak, hogy intelligens megoldásokat találjanak az Isla Nublaron leselkedő számos veszély leküzdésére.